زمان جاری : 13 آذر 1400 نام کاربری :
پسورد :
یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

mitra




ارسال‌ها : 10
عضویت: 2020-02-23 22:55:01
محل زندگی: همدان
سن: 17
شناسه یاهو: ندارد
تعداد اخطار: 0
تشکرها : 0
تشکر شده : 0
پاسخ : <-AnswerId-> RE سوربات سدیم (NaC6H7O2)

سوربات سدیم با فرمول شیمیایی NaC6H7O2  کریستالی به رنگ سفید است که از نوعی درخت کوهستانی به دست می آید و به علت کاربرد فراوانش در صنایع، به طور مصنوعی نیز تولید می شود. این ماده که در واقع نمک سدیم اسید سربیک است، خاصیت اسیدی اندکی دارد و در آب نیز به سادگی حل نمیشود. ترکیب فوق، رشد قالب ها، قارچ ها و مخمرها را کنترل مینماید و افزودن آن به مواد غذایی، فاسد شدن آنها را به طور موثری به تعویق می اندازد. به علاوه، از تولید سموم تجزیه کننده توسط باکتری ها نیز جلوگیری میکند.

البته گفته میشود که مصرف آن توسط انسان، عوارضی را به همراه خواهد داشت وبه این علت، میزان کاربرش نباید بیشتر از 2000 میلی گرم در یک کیلوگرم باشد. این ماده، علاوه بر محصولات خوراکی نظیر گوشت، پنیر، آبلیمو و شراب، به مواد آرایشی و کاغذ نیز افزوده میشود تا از فاسد شدن آنها جلوگیری نماید.

برگرفته از سایت نگین تجارت



امضا کاربر
1400/6/16
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر

برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !
پرش به انجمن :